Meetingpoint At Three

Kantoorwerk na Corona

Tijdens corona merkten we reeds dat vele werknemers vaak genoeg kregen van het thuiswerk, maar dat de bedrijfspolicy het niet mogelijk maakte dat werknemers fysiek naar het kantoor mochten komen. Digitaal kon er veel opgelost worden, maar de nood om te connecteren in real life bleef aanwezig.

Om aan deze nood te voldoen, huurden teams vergaderruimte bij At Three waar ze in veilige omstandigheden toch professioneel konden werken. Door hierbij nog de nodige catering te voorzien, werd het weerzien een zeer aangenaam gebeuren.

We merken nu dat deze nood blijft. Werkgevers hebben vaak kantoorruimte afgebouwd tijdens de coronaperiode en laten nu de mensen op verschillende dagen fysiek naar het kantoor komen. Hierdoor merken we dat teams elkaar niet steeds volledig zien.

Op dat moment is At Three de ideale oplossing voor u. U behoudt de bedrijfspolicy rond thuis- en kantoorwerk, maar zorgt er toch voor dat uw medewerkers af en toe fysiek kunnen connecteren in een aangename, professionele en veilige omgeving.