Meetingpoint At Three

Over At Three

Over At Three

Sinds 28 februari 2020 kunt u bij At Three comfortabel en in alle rust vergaderen, opleiden en samenkomen. Hier herbront u, werkt de omgeving aanstekelijk en begint u te borrelen van enthousiasme. Bij At Three werken we steeds op maat van de klant, in vertrouwen en geven we uw vergaderingen, coachingssessies, opleidingen, … net dat tikkeltje extra. Groepen tot 12 personen worden hier met open armen ontvangen en komen terecht in een comfortabele omgeving die inspirerend en geruststellend werkt. Nee, hier moet niemand een hoge drempel over, terwijl toch aan alle noden wordt voldaan. Een professionele setting wacht op u.

 

Zeker van exclusiviteit

Het jarenlang bezoeken van opleidingen, vergaderingen, … heeft ons geleerd hoe het anders en beter kan. Bij At Three bent u zeker van exclusiviteit en zijn er op het moment van uw boeking/sessie/opleiding geen andere groepen aanwezig. Zo is er volledige focus en kunnen we een aanpak op maat garanderen. De impulsen van buitenaf zijn minimaal en de tevredenheid van de deelnemers en klanten steeds optimaal. Bovendien komt u terecht in het pittoreske Zoersel, zowat het centrum van de provincie Antwerpen. Een optimale bereikbaarheid is gegarandeerd en dit vaak filevrij.

Wij denken graag met u mee

Formeel, informeel en functioneel lopen hier naadloos in elkaar over, met onze setting kunt u alle kanten uit. Weet trouwens dat u ook niet gebonden bent aan een cateraar of vaste drankenformule, maar we denken uiteraard graag met u mee na over de perfecte oplossing. Reken op een menselijke, warme en persoonlijke aanpak. At Three voelt aan als thuiskomen, maar dan wel met alle mogelijke faciliteiten waar u nood aan heeft. Bovendien blijven we investeren in onze faciliteiten om u ook in de toekomst te ontzorgen.